Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google+ päivittyi Androidille ja iPhonelle

(Mainos: Yksi Moi - niin monella simmillä kuin haluat. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja jaat datan tehokkaasti niiden kesken. Tutustu ja tilaa!)

Päivitetty Google+ kuvanmuokkaustoiminnoilla

Päivitetty Google+ kuvanmuokkaustoiminnoilla

Google on päivittänyt sosiaalisen palvelunsa Google+:n sovellusta sekä omalla Android-alustallaan että myös Applen iPhonella. Googlen mukaan päivitys tuo parannuksia erityisesti neljällä eri osa-alueella.

Kuvien osalta päivitys tuo Googlen yrityskaupalla hankkiman Snapseed-kuvanmuokkauksen perustoiminnoiltaan osaksi Google+:aa. Kuviin voi nyt siis suoraan tehdä perusmuokkauksia, kuten kääntöjä, leikkauksia, kuvasuotimien lisäyksiä sekä säätää useita eri asetuksia kontrastista kirkkauteen.

Merkintöjen esittämistä on myös parannettu. Tarjolla on heti enemmän tekstiä, mediakohteet kuten kuvat ja videot avautuvat yhdellä painalluksella, kuvat näkyvät laajempina ja eri toiminnot ovat paremmin esillä.

Uutena ominaisuutena mukaan on tuotu mahdollisuus jakaa jatkuvasti oma sijaintinsa Google+ -profiilissaan. Tämän osalta näkyvyyttä voi luonnollisesti rajata haluamiinsa ihmisiin.

Lisäksi neljäntenä parannuksena mukaan mobiilisovelluksiin on tuotu parempia yhteisöjen hallintaominaisuuksia.

Päivitetyt versiot Google+:sta löytyvät Androidille Google Playsta ja iPhonelle App Storesta.

 

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut