Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tablettipuheille vauhtia: Nokian musiikkisovellus tulee Windows 8:lle ja RT:lle

(Mainos: Mukavaa ajanvietettä syksyyn: valitsemasi äänikirja maksutta Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi 0 € nyt tästä!)

Nokia Music, Lumia ja kuulokkeet

Nokia Music, Lumia ja kuulokkeet

Nokia Musiikki -sovellus on tulossa tarjolle myös Microsoftin Windows 8 ja Windows RT -käyttöjärjestelmille. Uutta sovellusta esiteltiin Mobile World Congresissa.

Sovellusta pääsi kokeilemaan muun muassa The Verge, jonka video Nokia Musiikista tablettilaitteella löytyy alta.

Nokialla ei ole toistaiseksi kovin hyvää syytä tuoda Musiikki-sovellustaan Windows 8:lle ja RT:lle. Voisiko julkaisu enteillä siis myös Nokian tablettilaitteen saapumista? Näin voi olla, mutta mitään varmoja tietoja asiasta ei ole.

Nokia Musiikki -sovellushan tarjoaa ilmaisen musiikin suoratoistomahdollisuuden. Ilmaisuuden vuoksi kappaleiden ylihyppäämistä soittolistoilla on kuitenkin rajoitettu. Nokia on nyt tuomassa tarjolle myös maksullisen, nelisen euroa kuussa maksavan Musiikki+:n (julkaisua Suomen osalta odotellaan vielä), joka ei sisällä rajoituksia kappaleiden vaihdon tai offline-tilaan tallentamisen osalta. Uuden Musiikki+:n myynti onkin Nokian oman tabletin ohella ainoa toinen järkevä selitys sovelluksen saapumiselle Windows 8:lle ja RT:lle. Aiemminhan Nokia ei ole tienannut suoraan Musiikki-palvelullaan mitään, vaan se on vain toiminut lisähoukuttimena Lumia-ostajille.

Nokialta on odotettu jo pitkään omaa Windows-pohjaista tablettia, mutta ajan kuluessa huhut ja puheet uutuudesta ovat hiljentyneet. Osasyynä saattaa olla Nokian suunnanmuutos. On mahdollista, että Windows RT -tablettien heikon vastaanoton jälkeen Nokia on monien muiden tavoin päättänyt suunnata huomionsa täydellä Windows 8:lla varustettuun laitteeseen, joka ei välttämättä ole edes Nokian itsensä valmistama. Suunnitelmien muuttuminen on voinut viivästyttää tablettiprojektia.

 

(Mainos: Yksi Moi - niin monella simmillä kuin haluat. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja jaat datan tehokkaasti niiden kesken. Tutustu ja tilaa!)

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. WebDeveloper

    Hienoa nähdä miten upeasti Win8 ekosysteemi integroituu.

    Voisi moni valmistaja ottaa oppia miten palvelut toimivat yhteen laitteesta riippumatta.

Tuoreimmat jutut