Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ilmoitus: Osallistu arvontaan ja voita Lumia suosikkivärilläsi!

Mobiili.fi

Ylös

Ylös

1 kommentti

Sonyn tulevassa keskihintaisessa Xperia SP -älypuhelimessa 4,6 tuuman näyttö

Sony Xperia SP (vasemmalla) ja Xperia V

Sony Xperia SP (vasemmalla) ja jo lanseerattu Xperia V aiemmin julkaistussa kuvassa

Sonyn aiemmin kuvien muodossa verkkoon vuotaneesta tulevasta Xperia SP -älypuhelimesta on nyt saatu uutta tietoa ominaisuuksista Xperia Blog -sivustolta. Sonyn odotetaan paljastavan uutuuspuhelimen ensi viikon Mobile World Congressin yhteydessä.

Tuoreiden tietojen mukaan Xperia SP:n näytön koko on 4,6 tuumaa. Näytön tarkkuus on 720p HD -tasoa. Lisäksi Xperia SP tarjoaa kahdeksan megapikselin kameran Sonyn Exmor -kennolla, kahdeksan gigatavua tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikan. Uudet tiedot kertovat Xperia SP:stä löytyvän myös kustomoitavissa oleva ilmoitusnauhan. Aiemmat tiedot ovat kertoneet myös Qualcommin kaksiytimisestä Snapdragon S4 -sirusta 1,7 gigahertsin kellotaajuudella ja Adreno 320 -grafiikkasuorittimella sekä LTE-tuesta.

Android-käyttöjärjestelmästä Xperia SP:n pitäisi sisältää Jelly Bean 4.1.2 -versio.

Rakenteen osalta Xperia SP:ssä on käytetty reunoilla myös alumiinia, mutta takakuori on valmistettu muovista. Painoa Xperia SP:llä pitäisi tietojen mukaan olla 155 grammaa mittojen ollessa 130,6 x 67,1 x 9,98 millimetriä.

Hinnaltaan Xperia SP tulee sijoittumaan keskihintaluokkaan. Sonyn mallistohierarkissa se sijoittuu alkuvuodesta julkistettujen huippuluokan Xperia Z:n ja rajoitetusti saataville tulevan Xperia ZL:n alapuolelle.

Aiemmin Xperia SP on tunnettu myös HuaShan-koodinmellä sekä C530x-mallikoodilla.

Sony ei tule järjestämään ensi viikon Mobile World Congressissa omaa lehdistötilaisuuttaan, mutta tulee silti olemaan läsnä messuilla. Sony julkistanee Xperia SP:n ja mahdollisesti muut älypuhelinuutuutensa vain lehdistötiedotteella ennen messujen vauhtiin pääsyä.

Seuraa Mobiili.fin juttuja

Jos pidit tästä jutusta, niin seuraa Mobiilia ja pidämme sinut ajan tasalla jatkossakin.

Voit myös tilata Mobiili.fin uutiskirjeen maksutta sähköpostiisi.

Kommentit

Kommentoi