Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung julkisti Galaxy Grandin – viiden tuuman näytöllä kohti edullisempaa hintaluokkaa

Ilmoitus: Yksi Moi. Monta simmiä. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja voit jakaa dataa sekä puhetta niiden kesken. Tutustu ja tilaa!

Samsung Galaxy Grand

Samsung Galaxy Grand

Samsung on julkistanut Android-käyttöjärjestelmällisen Galaxy Grandin. Uutuus tuo suurikokoisen näytön edullisempaan hintaluokkaan – tosin Samsung ei ole vielä paljastanut mallin tarkempaa hintaa.

Galaxy Grandista löytyy viiden tuuman TFT LCD -näyttö. Tarkkuudesta näytössä on tingitty verrattuna tuoreimpiin Android-puhelimiin, sillä Galaxy Grandin näyttö tarjoaa vain WVGA-tarkkuuden eli 800×480 pikseliä. Kuumimpien huippumallien sijaan Galaxy Grandin kilpailijat löytyvät siis toisaalta, edullisemmista hintaluokista.

Käyttöjärjestelmänä Galaxy Grandissa on Androidin 4.1.2 Jelly Bean -versio lisättynä Samsugin omilla, tutuilla lisäyksillä. Galaxy Grandin kerrotaan myös tukevan Multi Window -ominaisuutta, jonka ansiosta kahta eri sovellusta voidaan käyttää yhtäaikaisesti vierekkäin näytöllä.

Muita Galaxy Grandin ominaisuuksia ovat kaksiytiminen 1,2 gigahertsin suoritin, gigatavu RAM-muistia, kahdeksan megapikselin takakamera 1080p-videokuvauksella, kahden megapikselin etukamera, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka, Wi-Fi- ja Bluetooth 4.0 -yhteydet, GPS-paikannus, 3G HSPA+ -yhteydet sekä 2 100 milliampeeritunnin akku.

Paksuuttaa uutuudella on 9,6 millimetriä ja painoa 162 grammaa.

Samsung ei ole toistaiseksi kertonut Galaxy Grandin saatavuudesta tai hinnasta tarkemmin. Samsung julkisti Galaxy Grandin globaalisti, eikä mitään erityistä estettä uutuuden tulemiselle Suomen markkinoille ole. Markkinoille Galaxy Grand on tulossa kahtena versiona, yhden SIM-korttipaikan GT-i9080-mallina sekä kaksi SIM-korttipaikkaa tarjoavana GT-i9082-mallina.

Galaxy Grandin voi nähdä myös edullisempana pikkuvelimallina yhtiön Galaxy Note -laitteille. Note-mallien yksinoikeudeksi jää kuitenkin tuki Samsungin S Pen -kynätoiminnoille.

Ilmoitus: Kokeile ilmaista Bonusway-palvelua ja saat 10 € ostosrahaa

Ilmoitus Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 300 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 € alennuksen 1. ostoksestasi uutena käyttäjänä.

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.