Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jonglan supernopea pikaviestisovellus on julkaistu

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Jongla on uusi suomalainen mobiilialan yritys, joka on juuri julkaissut älypuhelimiin oman pikaviestisovelluksen, Jongla IM:n (Instant Messenger). Sovellus on aluksi saatavana iPhoneen, mutta tulossa ovat myös omat versiot muille käyttöjärjestelmille. Jongla IM on helppokäyttöinen ja nopea sovellus, jolla voi lähettää tekstien ja kuvien lisäksi myös paikkatietoja ystävilleen – vaikka toiselle puolelle maapalloa, ja Jonglan kerrotaan olevan myös turvallinen käyttää.

Jongla on ilmainen sovellus, joka toimii myös ulkomailla maksuttomana. Jonglan avulla voi siis viestitellä täysin ilmaiseksi, eikä mitään käyttörajoituksia esimerkiksi viestien määrän suhteen ole.Jongla integroituu käyttäjän osoitekirjaan, ja näin yhteydet ystäviin hoituvat helposti ja nopeasti. Jongla-viestejä voi vastaanottaa myös vaikka itse sovellus olisi suljettuna. Lisätietoa mm. Jonglan verkkosivuilta www.jongla.com ja Jonglan blogista.

Jongla pikaviestit

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut